Over Dave

1986
1986

Dave van Well is geboren in de ochtend van 22 augustus 1986 te Nijmegen. Omdat hij in Augustus geboren is kreeg hij het sterrenbeeld Leeuw wat staat voor doorzetter.

Dave is opgegroeid met Nederlandstalige muziek van de lokale etherpiraten in de buurt, Hij is als kind al snel dol op muziek en zong daarom altijd de Hollandse liedjes uit volle borst mee, Op een zomerdag had hij tijdens het zingen het raam openstaan en hoorde mensen in de buurt hem zingen.

Dit leverde hem vele positieve reacties op.

2002
2002

Dave zijn passie lag op dat moment bij het voetbal, maar na 16 jaar voetbal nam de muziek toch steeds meer de overhand. De naam Dave van Well rolde steeds meer over de tong bij de mensen, daardoor werd Dave steeds meer gevraagd om op te treden in en rondom Nijmegen, Het werd tijd voor zijn eerste cd single genaamd ’’Verbonden voor het leven’’. 

2005
2005

Via een tv uitzending van Omroep Gelderland raakte Dave in contact met Emile Hartkamp en Frans Bauer,  Frans Bauer gaf het advies om bij zijn zanglerares Mieke Werger zangles te nemen. In 2005 tekende Dave een platencontract bij de bekende platenbaas Johnny Hoes, Via zijn Platenmaatschappij Telstar is er een album uitgekomen genaamd ’’ Te Quiero ’’ met 14 nummers van top componisten en tekstschrijvers zoals o.a. Emile Hartkamp en Johnny Hoes. Caramia is de track die van dit album nog vaak word aangevraagd bij de landelijke radiostations en optredens.

In 2007 besluit Dave om naast zijn zang carrière ook zijn eigen studio en platenlabel genaamd ’’ Dave van Well Music ’’ te beginnen, bedoeld voor beginnende en gevorderde artiesten die Dave wilt begeleiden in de muziekwereld.

2007
2007

In 2007 besluit Dave om naast zijn zang carrière ook zijn eigen studio en platenlabel genaamd ’’ Dave van Well Music ’’ te beginnen, bedoeld voor beginnende en gevorderde artiesten die Dave wilt begeleiden in de muziekwereld.

2010
2010

In 2010 krijgt Dave te maken met gezondheidsproblemen. Hij treed wel op en maakt wel de nodige producties voor andere artiesten. Voor Dave zelf als artiest komen er in deze zware periode geen nieuwe producties uit, maar is hij bezig met zijn gezondheid weer op de rit te krijgen.

2013
2013

In 2013 is alles weer bij het oude. Dave werkt in zijn eigen studio hard een nieuw album met 14 tracks genaamd ” Snap je wat ik bedoel ” Deze titel is afgeleid van zijn stopwoord snap je wat ik bedoel. De optredens zijn nog in volle gang en het is een zeer succesvolle periode.

2016
2016

In 2016 is Dave 30 jaar geworden en is er zowel in de muziek en zijn privé leven het nodige veranderd, De stap van jongen naar man is gezet. Zijn eerste dochter genaamd Valentina wordt in de nacht van 16 juli geboren. De Optredens zijn inmiddels in volle gang en Dave besluit om het even rustig aan toe doen en te genieten van zijn gezin. Er komt in dit jaar een single uit genaamd ” Blijf bij me vannacht ” die goed is ontvangen bij het publiek en heeft bijgedragen aan meer landelijke bekendheid .

2018
2018

In 2018  gooit Dave het roer om en besluit grote stappen te willen maken. Zijn platenlabel genaamd ”Dave van Well Music ” wordt vervangen door ” Dutch Artist Music ” ook gaan de boekingen via Dave zijn nieuwe boekingskantoor ” Dutch Artist Bookings ” en krijgt de studio zijn eigen naam genaamd ” Dutch Artist Studio ” De producties komen op een hoger niveau te liggen en wordt de klantenkring steeds groter. Maar het mooiste wat er in dit jaar gebeurt is dat Dave zijn eerste zoon Davy Jr in de middag van 11 juli wordt geboren. Dave is op dit moment bezig om zich zelf landelijk groter op de kaart te zetten.

2020
2020
 

2020 is het jaar waar Nederland Dave landelijk leert kennen door het tv programma ‘Ik geloof in mij’ waar Dave een van de artiesten is die wekelijks te zien is op SBS 6. Na het tv programma is de landelijke bekendheid en vraag naar optredens flink gegroeid.

2023
2023

Inmiddels is Dave een erkende naam in de Nederlandstalige muziekwereld en kent het publiek hem van zijn eigen repertoire waaronder ’’Mooie heupen’’ ’’Caramia’’, ’’Jouw Kus’’ en ’’Ietsie pietsie inie mini’’ die afkomstig zijn van de twee verschenen albums ’’Te Quiero’’ en ’’Snap je wat ik bedoel’’

Uw bericht is succesvol verstuurd.

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op.