Over mij

Welkom op mijn website.

Hier kunt u de nodige informatie rondom mij als zanger vinden, 

er is ook een mogelijkheid om mij te volgen via social media, dat doet u door op de
desbetreffende logo te klikken.

Mocht u benieuwd zijn wat de kosten zijn voor een optreden, klik dan op  de ‘knop
” Boekingen ” daar kunt u de basis tarieven bekijken, mochten uw wensen toch niet helemaal overeen komen met de genoemde voorbeelden dan kunt u altijd via de knop ” Contact ”  vrijblijvend contact opnemen, om te bespreken of
er in gezamenlijk overleg aan uw wensen voldaan kan worden.

Naast zanger ben ik sinds een aantal jaar ook erg druk met het produceren van muziekproducties voor mijzelf maar ook vooral voor collega artiesten, ik heb inmiddels de luxe dat ik sinds een aantal jaren ook een eigen opname studio en eigen platenlabel genaamd ” Dutch Artist Music ” heb gekregen, waar ik muziekproducties die ik heb gemaakt kan delen met heel de wereld.

Kortom een lang verhaal die u in mijn biografie kunt lezen.

Heel veel  lees, kijk en luister plezier

Met vriendelijke groet,

Dave